2018. szeptember 16., vasárnap

Készíthetünk internetes házikolbászt !

JÖVEDELEMTEREMTŐ VÁLLALKOZÓI ÖTLET

Bemutatom nektek a német ötlet alapján forgalomba hozott Internetkolbászt, mint ízletes húsipari újítást. Ennek tovább gondolásával, talán mi is piacra dobhatnánk nagy sikereknek örvendő, ízvilágában és formatervezésében hasonló tulajdonságokkal rendelkező világhálós székely-magyar inyencségeket, finomabbnál finomabb húsipari csemegéket. Ez a német ötletgazda, szakmája szerint hentes ember, arról lett híres, hogy úgynevezett internetkolbászt alkotott. (World Wide Web helyett World Wide Wurst néven, mert a Wurst németül kolbász vagy hús). A reklámszöveg ehhez az ötlethez így hangzik:"A világ egy szelet, vágj le belőle magadnak egy darabot !”

A hentesmester azt szerette volna kifejezni, hogy milyen sokszínű az Internet(világháló), és ezért a kolbász nagyon sokféle alapanyagot tartalmaz. Van benne disznóhús, pulykahús, szalonna, víz, nitritsó, saját gyártású fűszerkeverék, foszfát és cukor. A tartalmas kolbász ehető kenyérrel, vagy önmagában kenyér nélkül a képernyő előtt végzett munka során más gyorsételek mellett.

Az Internetkolbászból egy kiló, a piacra való bevezetésekor 7.67 euró volt a hentes webboltjában. Egy egész szál kolbász 280 grammot nyomott, és 2.15 euróba került. Azóta az árak kissé megváltoztak, de a világhálós húsipari újitás igencsak kimagasló sikereket aratott.

A mi magyaros ízesítésű székelyföldi kolbászaink már most is rendkívül nagy megbecsülésnek örvendenek, minden egyes fogyasztó asztalán. Gondolom a globális világhálós piacokon is elvinnék a pálmát. Csak piacra kellene dobni a nemzetközi világhálós platformokon, webárúházakban is.

A német csemege kolbász is különféle élelmiszeripari innovációs díjakat nyert, és Németországban, de az európai piacokon is sokan kíváncsiak rá. A kreatív hentes termékkülönlegességeiről blogot is vezet, melyet az alábbi link alatt meglátogathat minden érdeklődő (Gecsei & Főcze).

Szöveg és fotó: a német weblap


Webbolt: http://blog.fleischerei-freese.de/world-wide-wurst/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése