2017. szeptember 24., vasárnap

Spirál alakú süllyesztett borospince

PÉNZTEREMTŐ VÁLLAKOZÓI ÖTLET EZ IS !
Spirális formájú borospincéket építhetünk minden házba és lakásba, ha nemcsak a jó pálinkát szeretjük.
Az emberek rendszerint azt hiszik, hogy magán borospincéje csak a felső tízezerhez tartozó embereknek lehet, akik nagy ódon és drága házakban, villákban laknak. Egy brit cég, néhány évvel ezelőtt arra vállalkozott, hogy megváltoztatja ezt a cáfolható felfogást és megfizethető előregyártott pincék beépítését vállalta szinte bármilyen lakásba vagy házba, írja a .springwise.com holland blog.
A spirális pincék kis tárolóhelyek, amelyeket be lehet süllyeszteni a földbe földszinti lakásokban vagy garázsokban. A pincében maximum 1900 palack bort lehet tárolni, és a spirális formájú pincében a föld biztosítja a szigetelést, de egy különleges légáramlási rendszer is segít a bort állandó hőmérsékleten tartani anélkül hogy energiaforrásra, dugaljra lenne szükség. Háromféle méretben rendelhető pince, a legkisebb mini pincében:650 palackot lehet tárolni, a legnagyobbikban pedig 1870 palackot. Az ár 9.200 angol fonttól kezdődik és az is befolyásolja, hogy a gödröt a tulajdonos ássa ki, vagy a pincét szállító cég. Sokféle kivitelű ajtó és számos extra rendelhető, úgymint ppéldául a LED világosítás.
Franciaországban és Nagy-Britanniában eddig többezer ilyen pincét építettek be az elmúlt 35 évben, de Magyarországon és Erdélyben nem tudunk arról, hogy valaki kezdeményezte volna ilyen pénzteremtő ötlet kivitelezését. Itt van az alkalom, hisz a székely-magyar társadalomban is sokan vagyunk, akik a házipálinkák mellett, a jó bort is szeretjük és sokkal olcsóbban is beépíthetjük a spirál alakú tárolókat, mint az angol vállalkozók (Gecsei & Főcze).
Forrás: springwise.com
Webszájt: www.spiralcellars.co.uk
Kapcsolat: info@spiralcellars.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése