2015. december 12., szombat

Fiúknak is itt egy ötlet, melyből tavasszal már pénzed lehet !


Pázsitdoktor hálózat - egy bevált vállalkozás, amelyhez Ön is csatlakozhat

Foto:motorfuresz_ullo.hu

Ha Ön önállósítani szeretné magát, és ehhez rendelkezésre áll legalább 5 millió forintja, akkor csatlakozhat a magyarországi Pázsitdoktor hálózathoz, amelynek tagvállalkozói gyepeket ápolnak és füveket alakítanak pázsittá egy az angolszász országokban bevált, és 10 év alatt a magyarországi viszonyokhoz igazított (ún. franchise) sikerrecept szerint.
A csodás gyep kialakításához ugyanis olyan speciális eszközök szükségesek, amelyek beszerzése és üzemeltetése nem gazdaságos magánkerti nagyságrendben, így a magyar kerttulajdonosok szívesen fizetnek azért, ha valaki csodás gyepet varázsol a kertjükbe. A pázsitdoktor hálózat ahhoz biztosít betanítást, eszközöket, és módszereket, hogy ilyen szolgáltatás végzésére minden vállalkozó képes legyen, aki legalább el tudja képzelni hogy ilyen speciális kertészeti témában szívesen vállalkozna. Az ötmillió forint a sikerrecept megismeréséhez, a betanításhoz, beavatáshoz, és az eszközök megvásárlásához szükséges.

Üzleti ötletek vállalkozó kedvű hölgyeknek

VEDD KEZEDBE SORSODAT, IRÁNYÍTSD TE A SZERENCSÉT !

Ha szeretnétek pénzteremtő vállalkozásba kezdeni és nincsen egy valamire való jó ötletetek, segítünk ! Az elkövetkező időszakban Székelyföld gazdasági és társadalmi felemelkedését elősegítő szándékkal az Europrogress Nonprofit Egyesület önkéntes ötletgyűjtői és kreatív ötletelői megkísérelik olyan üzleti ötletek közreadását, melyek Gecsei Katalin gyűjtéséből valamint saját portfólióból származnak, és nemzetközi piacokon kiemelkedő kasszasikereket értek el. Íme egy nagyszerű lehetőség pénzteremtésre. Ezt az ötletet székelyföldi kezdeményezés formájában is meg lehet valósítani !

Forrás: amerikai üzleti blog és weblap

Emlékpárna üzlet - anya és lánya vállalkozása

Amerikában többen élnek emlékpárna készítésből. Ez azt jelenti, hogy valakinek a fotóját textilre nyomtatják, és belevarrják egy szép díszpárnába, vagy csak idézetet, mondást hímeznek a párnába. Van aki hírességek, sztárok (pl. Michael Jackson) fotójának felhasználásával készít emlékpárnát rajongóknak, és van aki személyre szabott emlékpárnát készít rendelésre a megrendelő szeretetteiről készült fotók felhasználásával.