2017. december 2., szombat

Sok pénzt hozhat a borkóstolós társasjáték

Jönnek az ünnepek és ismét inni kell ! Egyes, borvirágos ábrázatú, anyaországi barátaim az állítják: " Magyar ember akkor szép, ha tök részeg ! ". Mások szerint, pedig: "...inni kell, ha meg halunk is, inni kell az angyalát ! ". Én meg azt mondom: Csak csínján az alkohollal ! Minden körülmények között, csupán annyit igyunk, hogy tudjuk haza vinni !


 😊

Egy holland cég arra szeretné ösztönözni az embereket hogy szervezzenek borkóstoló partikat, és ehhez társasjátékot hozott a piacra amelyben négyféle bor van. Négy kisüveg (0.375 literes) vörös-és fehérbort csomagolnak a dobozba, amely táblává bomlik. A palackok címkéjét négy öntapadós matricával rejtik el. Egy lapon ismertetik a borkóstolás alapelemeit: az állagot, illatot, ízt és összehasonlítást, valamint a borok leírását. A játékosoknak el kell találnia, hogy melyik bor a Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir és Shiraz. A játékot az Interneten 24.95 euróért árulják, valamint kapható bor szakboltokban, és készpénz forgalmának növelése érdekében, a cég hamarosan szeretne nemzetközi terjeszkedési akcióba kezdeni, mely sikeresen bevezetné üzleti ötletüket, társasjátékukat a világpiacra.

A springwise.com blog szerint kár hogy a játékban szereplő borok nem híres márkás borok.  Ezen viszont könnyen lehet segíteni. Amennyiben mások - például anyaországi vagy székelyföldi borszerető csoportok, vállalkozások - is ilyen társasjátékot szeretnének létrehozni, akkor célszerű jól ismert márkás borok termelőivel szerződni vagy társulni, és végeredményben nem csak szórakoztatást biztosítana a borkedvelők társaságainak, de a játék egyben hatékony reklámcélokat is szolgálhatna.(Gecsei & Főcze).

Webszájt: www.4xproeven.nl
Kapcsolat: info@esegui.nl
Forrás: springwise.com blog