2015. február 19., csütörtök

Szolgáltatásaink árlistája 2015

A 2015-ös esztendőre vonatkozó szolgáltatásaink árlistája, megközelítőleg ugyanazokat az árakat tartalmazza, mint 2014-ben. Ha vállalkozást szeretnétek indítani, de nem ismeritek a hivatali eljárások törvényes lépéseit, vagy meglévő tevékenységeiteket akarjátok fejleszteni, hatósági büntetésektől mentesítve, zökkenőmentesen működtetni, forduljatok hozzánk bizalommal. Megfelelő szakmai ismeretekkel és gyakorlati tapasztalatokkal rendelkező, hozzáértő közgazdász és jogász szakembereink, minden törvényes alapdokumentum elkészítését vállalják.

Bármely termelési vagy szolgáltatási ágazatban, termékstratégiai, finanszírozási, humánerőforrás és munkaügyi, pénzügyi, gazdaság-jogi, befektetési, 

Hullámvasútra lép a gazdaság

A világgazdaság jelenlegi állása szerint, különböző országok gazdasági elemzői, pénzügyi szakértői arra hívják fel a gazdasági megvalósítások területén érdekelt lakosság valamint a szakemberek figyelmét, hogy a 2007-ben kialakult nemzetközi pénzügyi és gazdasági válságspirál továbbra is életben marad, mi több, meghökkentő folyamatok láthatnak napvilágot, melyek nagymértékben befolyásolhatják a 2015-ös esztendő globális gazdasági kilátásait, eredményeit. Steen Jakobsen a Saxo Bank vezető közgazdásza, aki minden év végén mérlegre állítja a fejlett világ megvalósításait és a következő esztendő fejlődési trendjeinek (irányainak) lehetséges forgatókönyveit is jelentős találati aránnyal előrevetíti, most azt állítja:

„megtörténhet, hogy a 2015-ös év kemény lesz, és lehet, hogy erre fogunk mélypontként visszatekinteni később”. Ezért is tartja fontosnak Winston Churchill ideillő mondatával kitartásra ösztönözni a világ gazdasági szereplőit, az aggregált (összevont) fizetőképes kereslet és a fogyasztás tekintetében meghatározó szerepkörrel rendelkező fogyasztók, többek között a székelyföldi és erdélyi családok, háztartások, vállalkozások és állami intézmények képviselőit. Az ominózus mondat így hangzik: „ha épen a poklon haladsz át, haladj tovább”.