2019. november 29., péntek

Ha kedves az élete, vásároljon mindenki helyi terméket !

Halálhordozó, veszélyes "élelmiszerek" vannak minden szupermarket polcain forgalomban. A háztáji kisgazdaságokról, a tiszta termékeket előallító farmerekről csak a reklámfilmekben lehet hallani, felvételeket látni. A minket körülvevő való világ sokkal állságosabb, alattomosabb és képmutatóbb a valóságnál.
Figyeljetek gyermekeitekre, magatokra és a kedves barátaitokra. Figyelmeztessétek őket, hogy nagy veszély leselkedik ránk az élelmiszer ipar packázásai miatt.

Itt van rá a bizonyíték, melyet tényfeltáró, leleplező újságírók hoztak nyílvánosságra. Ez a film le volt tíltva, nézzétek meg, hogy tudjatok róla, amíg ismét le nem tíltják !

Itt van a link, kattintsatok rá !

https://www.facebook.com/ebredj.hu/videos/2593775107517950/?t=76


Vidáman dolgozni, s fizetést nem kapni !

ABSZURDISZTÁNBAN EZ AZ IGAZI KIHÍVÁS !

Könnyű neked, csak autózgatsz jobbra-balra, furikázol Kőröspataktól Csernátonig, Dálnoktól Gelencéig, minden hónap végén Bukarestbe mész, a hónapot lezárni, a nagy fizetést és a kiszállási díjakat(benzinpénz, nyomtatási költségek stb) bezsebeled, semmiért nem kell aggódnod, a sültgalamb készen a szádba repül. Hisz tudom, az európai alapokból finanszírozott projektek jól fizetnek – mondogatja most már egyre gyakrabban irigykedő, félanalfabéta honfitársam, aki ráadásul rokon is.

Székelyesen fogalmazva, hadd járjon a lepcses szája ! Folyamatosan alkoholos gőzben lebegő agyából nem pattanhat ki a tisztánlátás. Nem várhatom el tőle, hogy több együttérzést tanúsítson. Már-már bosszantó morfondírozása azonban jó ok arra, hogy a hónapok óta zajló projektesemények kapcsán, legalább részleges betekintést nyerjetek.
Lássuk, mennyire könnyű szakértőnek lenni: