2016. október 2., vasárnap

Amatőr körzeti szakácsok hálózata

AMATŐR KÖRZETI SZAKÁCSOK HÁLÓZATA
VÁLLAKOZÓI ÖTLETEK MINDENKINEK

Önmegvalósító vállalkozást indíthat minden olyan érdeklődő is, aki szeret finom ételeket főzni és amatőr körzeti szakácsként szeretné megkeresni a kenyerét. Mindössze arra van szükség, hogy a vállalkozás létrehozásában érdekelt egyén vállalja fel az amatőr körzeti szakácsok hálózatának kiépítését. Amennyiben olvasóink úgy hiszik, hogy nálunk ez lehetetlen, igyekszünk gyorsan megnyugtatni, hogy vannak már a nagyvilágban sikeresen működő hálózatok.
Egy holland szájt (honlap) lehetővé teszi, hogy főzni szerető amatőr szakácsok készítsenek és biztosítsanak finom fogásokat a lakókörzetükben élő, munkába járó, elfoglalt embereknek. Ez egy szabadpiaci vállalkozás, mely jelentős kasszasikereket valósított meg. Így joggal feltételezzük, hogy környékünkön is működhetne hasonló szolgáltatás.
A szpecifikus vállalkozás lényege, hogy aki úgynevezett lakókörzeti szakács szeretne lenni, annak - ahogy a hollandiai mintában olvasható - a létrehozott cég( KFT, PFA, EV) webszájtján fel kell töltenie az általa kínált ételkülönlegességek, fogások fotóit és leírását, meg kell adnia, hogy mikor lehet elvinni az ételt, és az mennyibe kerül.