2016. október 18., kedd

Hordókocsma, söröző

HORDÓKOCSMA, SÖRÖZŐ
ÚJABB PÉNZTEREMTŐ VÁLLALKOZÓI ÖTLET
Két német asztalosmester arra jutott, hogy zavartalan ünneplésre és bensőséges beszélgetésre a legjobb hely egy hordó, és kifejlesztették az úgynevezett gasztro-hordót sokféle változatban.

Rábírtak éttermeket a tesztelésre, és azt tapasztalták, hogy a hordókban a vendég több időt tölt és többet fogyaszt, mint egy normál borozóban/sörözőben, és így nő a vendéglős forgalma.

Gyártottak álló és fekvő hordót, ventilátorral vagy fűtéssel ellátott hordót, és padokkal vagy körülállható asztalokkal ellátott hordót. A Keitel & Hesse asztaloscég mindenféle egyéni kívánságot is teljesít.


Egy hordóba maxImum 10 személy fér el. A hordó vörösfenyőből készül, amely ellenáll az időjárás viszontagságainak. A hordókat fel lehet állítani éttermen belül, vagy egész évben a szabadban. A hordót használják például vendéglősök dohányosok számára elkülönített helyként, sőt használják szaunahordóként, kerti hordóként, kocsmaként, borozóként, vagy gyorsimbiszként is.