2017. július 20., csütörtök

Lakásstilizáló ügynökök képzése - új szakma

ÚJ ÜZLETI ÖTLET, ÚJ SZAKMA

Nemcsak hírességeknek van stylisztje (stílus formáló, arculattervező, stílustervező) aki csodás ruha-frizura-és sminkajánlásokat tesz, hanem Amerikában az eladandó lakásokat is feldíszítik és átalakítják eladás előtt. A lakásstilizálás egy külön szabad szakma. Az egyik leghíresebb lakásstylist Amerikában Barbara Jennings.Barbara olyan internetes vállalkozást indított, amely keretében bárkit kiképez lakásstilizáló ügynöknek, és a képzéshez tananyagokat bocsát rendelkezésre. A lakásstilizáló ügynökök pénzüket abból keresik, hogyha közreműködésükkel sikerül egy lakást/házat drágábban eladni, akkor abból részt kapnak.
Barbara webvállalkozása nemcsak ügynököknek biztosít képzést, hanem magánszemélyeknek is segít a lakás átalakításában. Ehhez olyan bútorokat és berendezési tárgyakat kínál, amelyeket szuperolcsón szerez be és ad tovább. Kiad hírlevelet is e témáról, valamint e-könyveket, beszámolókat, és utalásokat ad meg partneroldalaira.

Nyeresége egyrészt az e-könyvekből származik. Ugyanis az ügyfelek közel 20 dollárért kalauzt kapnak, hogy hogy kell kiegészítőket elrendezni, sőt vásárolható 1600 minta 225 dollárért. Barbara tudósít speciális trendekről 30 amerikai dollárért.
Az általa ajánlott berendezési tárgyak szállítóitól jutalékot kap.


Barbara honlapja minden átfogó tudást közvetít a lakásstilizáló szakma, amatőrök és profik számára. Szemináriumain is jelentős gázsit keres.
Vajon akad-e valaki a hazai vállalkozó kedvű fiataljaink közül, aki átveszi és rá is áll a fenti ötlet székelyfüldi bevezetésére ? (Gecsei & Főcze)


Európában ez a szakma csak most van elterjedőben.


Webszájt: http://www.decorate-redecorate.com/index.html