2016. november 26., szombat

Halló, itt a Mikulás beszél !

ÖRÖMVÁLLALKOZÁS GYEREKEK SZÁMÁRA

Egy amerikai távközlés-szolgáltató és alkalmazásfejlesztő cég azzal növeli a forgalmát és azzal reklámozza magát, hogy bevezette a Mikuláshívó forrótelefont gyerekeknek.

A szolgáltatás örömöt és boldogságot okoz a gyerekeknek, és megerősíti őket abban a hitükben, hogy a Mikulás tényleg létezik. A szolgáltatás abban áll, hogy november 26. és december 25. között naponta fel lehet hívni a Mikulást, aki minden nap elmond egy újabb kedves és megható üzenetet arról hogy jónak lenni érdemes. Nemcsak meghallgatni lehet a Mikulás üzenetét, hanem a gyerekek saját üzenetet is hagyhatnak, amelyben elmondhatják a Mikulásnak álmaikat, vágyaikat, kívánságaikat, és ebbe a szülők egy másik telefonról belehallgathatnak. A cég megbízásából a Mikulás kommunikációját egy szülőkből álló ellenőrző csoport figyeli és ellenőrzi, és ők garantálják hogy semmilyen visszaélés nincs, és valóban ártatlan célokat szolgál a Mikulás forródrót szolgáltatás.

A szolgáltatás nem emeltdíjas, és a telefondíjakból származó bevétel egy részét az amerikai cég jótékony célra, a cukorbetegség kutatására ajánlja fel.

Tekintettell arra, hogy Erdély területén és számunkra nagyon drága szülőföldünk,