2019. november 2., szombat

Egészségünkre káros az 5G távközlési technológia

KÁROS VAGY NEM AZ 5G, NEM TELJESEN EGYÉRTELMŰ !
EGY DOLOG AZÉRT TAGADHATATLAN: AMIÓTA MINDENFÉLE MODERN KÜTYŰ BIZZEG A LAKÁSUNKBAN, AZÓTA MINDANNYIAN SOKKAL INGERLÉKENYEBBEK VAGYUNK !

 IDE KATTINTVA , nézzétek meg ezt a videót:

Sajnos olyan időket élünk, amikor minden pillanatban, minden újdonság piacra dobásánál, résen kell lennünk, akár a róka ! Most például, itt van ez az 5G távközlési technológia, mely világszerte borzolja a kedélyeket.

Ha valóban káros az emberi szervezetre, jobban tesszük, ha elfogadása előtt kissé kételkedünk, és feltesszük a helyénvaló kérdést: feláldozhatjuk ezen ismeretlen kütyük miatt az egészségünket, az életünket? 

Nem ! Nagyon oda kell figyelnünk, mert a fogyasztók globális hülyítése, a pénzimádó, profitorientált világban, erőteljesen megsokszorozódott. 

A pénz bezsebelésére szakosodott iparmágnások számára az ember-, az emberi élet értéke, a XXI. század küszöbén, hírtelen lenullázódott. Közösségünk tagjainak soha nem lehet annyi kidobni való pénze, hogy tiszta és fenntartható környezete, jó közérzete, egészsége, - melyek megteremtésére folyamatosan törekszünk - róvására, a lassan pusztító, láthatatlan halált, az erkölcstelen, etikátlan és telhetetlen gazdasági szereplők által szándékosan félrevezetve, hamis információkkal beetetve, megvásárolja !