2017. november 12., vasárnap

Idősek boltja, mint üzleti ötlet

MEGSZÉPÍTI AZ ŐSZBEHAJLÁST
Egy holland vállalkozó néhány éve létrehozta Hollandiában az idősek boltját, mely azóta már számos más országban is sikeresen működik. Ez a bolt időseknek (55 év felettieknek) olyan termékeket árul, amelyek az öregedést kellemesebbé, kényelmesebbé teszik. A bolt mottója ez: „egy olyan bolt, amely megszépíti az öregedést”. Áruválasztékát boltfiókokon és egy webbolton keresztül árulja.
A választék nagy, és kaphatók egészségvédelmi termékek éppúgy, mint hobbi és szabadidős termékek vagy bútorok, riasztórendszerek, telefonok, gms-ek, segédeszközök rosszul látóknak, ágyak, székek és millióegy más termék. Ezek, mint már említettük, olyan kedvező áron kínált termékek, amelyek az öregedő ember számára kényelmet és egy kis luxust biztosítanak, de az idős átlagember sokszor nem is tud ezek létezéséről. A kínálat rendszeresen új termékekkel bővül.
Ezeknek a termékeknek a segítségével az idős ember saját lakásában tovább maradhat önálló.
A vállalkozás hiányt pótol a piacon, nagy jövő előtt áll, és nem érzékeny a válságokra. Éppen ezért Erdélyország régióiban, Székelyföldön is üzembe helyezhető, ha akad olyan vállalkozó kedvű érdeklődő, aki látja benne a fantáziát. Ismert statisztikai adat, hogy országunkban sokkal több nyugállományba vonult személy tengeti-lengeti az életét, mint amennyien munkahellyel rendelkeznek. Attól nem kell tartani, hogy nem fognak vásárolni, hisz minden racionálisan gondolkodó ember érdekelt abban, hogy hátralévő földi életét a lehető legjobb körülmények között, kényelemben tölthesse el (Gecsei & Főcze).
Webszájt: www.ouderenwinkel.nl
Szöveg: weblap 
Fotó: corbis images jogtiszta fotóadatbank 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése