2016. augusztus 29., hétfő

Marcipános telefontorta - nagyon menő !

JAPÁN CUKRÁZDA LETT HÍRES ÁLTALA, DE NÁLUNK IS LEHET SIKERE!

Gondoltak egy merészet a vállalkozók értékteremtő szellemével megáldott cukrászok, és megalkották a Mobiltelefon párját, csak hogy ez alkalommal, ízletes, finom édességek alapanyagaiból, azaz torta formájában került a nagyérdemű fogyasztok látókörébe, majd az asztalára, mint cukrászati sikertermék. És képzeljétek, nem is akármilyen eredményekkel dicsekedhet egy japán cukrászda munkaközössége, mely a "telefontorta" forgalomba állításából, világszintű hírnevet szerzett magának, cukrászlaborjuk nagyon keresett vállalkozás lett.

A kép bal oldalán egy mobiltelefon (ún. iPhone) alakú marcipános csokoládétortát látunk, a jobb oldalon pedig egy valódi (iPhone) mobiltelefont.

Alkotói, egy vidéki japán cukrászda alkalmazottai, azért készítették el és dobták piacra, mert édességlaborjuk vezetői szerettek volna kitörni a szürkeségből és a cukrászdák közötti versenyből. Így, néhány évvel ezelőtt, nagy lelkesedéssel nekiláttak és megalkották ezt a világon egyedülálló tortaformát fiatalok számára. Azóta a fotó bejárta a világot, és most a modern technika rajongói mind ilyen tortát szeretnének enni. A japán cukrászda