2016. december 10., szombat

Elrablás, embervadászat, kábítószercsempészet

EXTRÉM ÜZLETI ÖTLETEK AZ ADRENALINSZINT EMELÉSÉRE

Kedves nemzettársaink, olvasóink követőink ! Mielőtt belekezdenétek az alábbiakban közreadott vállakozói ötlet megvalósításába, még mielőtt, jól képzett maszkos kommandósok elrabolnának titeket is, MENJETEK EL VÁLASZTANI !

Hagyományos európai keresztény szellemben nevelkedett, egyszerű, de nemzeti közösségünk sorsáért, az erdélyi, székelyföldi és romániai magyarság megmaradásáért, gazdasági és társadalmi felemelkedéséért, anyagi és szellemi jólétéért, jövőnk biztosításáért, valamint a közel 1,4 milliós székely-magyar közösség majdani önrendelkezéséért (autonómiájáért) felelősen gondolkodó és cselekvő civilként, családom és az Europrogress Nonprofit Egyesület önkéntes tagjai, követő közössége nevében is, arra kérlek benneteket, ne feledkezzetek meg a holnapi választások tétjéről ! Szavazataitokkal támogassátok a magyarság életbevágóan fontos célkitűzéseit, politikai, gazdasági és szociális érdekeit, azok országházi szinten történő képviseletét, érvényesítését. Kiábrándulva, szomorúan vagy fogcsikorgatva is, de élnünk kell szavazati jogunkkal. Itt most nem a személyek számítanak, hanem népünk és gyermekeink jövője a tét ! Adjunk még egy esélyt a Magyar Összefogásnak, önmagunknak !

MOST FOLYTATHASSÁTOK AZ ÚJ PÉNZTEREMTÉSI ÖTLET OLVASÁSÁT. Íme az ötlet:

A jól szituált izgalmat keresők, a világ számos országában, hatalmas pénzeket fizetnek azért hogy elrabolják őket.

Az olyan extrém sportok mint amilyen a bungee-jumping az izgalomra vágyók többségének kielégítő módszer az adrenalinszintjük emelésére. Aki azonban ennél is több izgalomra vágyik, az most befizethet például arra is, hogy jól szervezett "bűnbandák", váratlanul elrabolják.

Egy francia cég ugyanis három izgalomfokozó szolgáltatáscsomagot kínál: az „Elrablást”, az „Embervadászatot”, és a „Kábítószercsempészet” kalandot. Ha a megrendelő az elrablást választja, akkor figyelmeztetés nélkül elrabolják pl. amikor kijön egy étteremből vagy parkol. A fizető „áldozatot” összekötözik, száját beragasztják, és őt bezárják egy sötét kamrába10 órára, ahol retteghet az erőszaktól. A szolgáltatás kiegészíthető váltságdíjkéréssel,