2017. március 26., vasárnap

Ivófejes megoldások szénsavas italokhoz

Aki már felbontott egy doboz sört, kólát vagy más szénsavas üdítőt, de nem tudta egyszerre meginni az egészet az bosszankodhat, mert a szénsav távozása után ezek az italok később már élvezhetetlenek. Egy amerikai vállalkozó ezért kitalált egy olyan megoldást, amellyel a felbontott doboz utólag csavaros tetejű ivópalackká alakítható. Egyszerűen rá kell pattintatni a fent látható műanyag palackfejet a megbontott sörre, üdítőre, és utólag bármikor, bármilyen tempóban lehet iszogatni a dobozban maradt italt, amelyből így soha nem távozik a szénsav. Ez ideális pl. utazásnál is. A fej mindenféle palackra illik.

A vállalkozó egy darab ivófejet 6.95 dolláért szállít az egész világba. Ezt a bottletop nevű újdonságot jóval olcsóbban árulja az amerikai TV boltja is, de ők csak Amerikán belül szállítanak.
Közép Kelet Európában, ezen belül például Erdélyországban is műanyag fölösleggel számolhatunk, ezért semmi nem gátolhat meg bennünket abban, hogy hasonló termékeket gyártsunk. Egy kis fantáziával ilyen megoldásokra, akár mi, a székelyföldi emberek is képesek lehetünk. Benézhetünk a link alatt található webáruházba, de sokkal jobb, ha megtervezzük és egy kis erőfeszítéssl, munkával megvalósítjuk a magunk szerencséjét !
Nemzetközi webbolt: http://www.waterbottletop.com/