2017. szeptember 16., szombat

Olcsó népi golfjátékváltozat

ÜZLETI LEHETŐSÉG VIDÉKI GAZDÁK SZÁMÁRA
Franciaországban nagyon népszerű, Németországban még gyermekcipőben jár a hagyományos goljáték olcsó népi verizója. A SwinGolf francia parasztemberek népi játékából levezetett golffajta (a swin franciául azt jelenti hogy lendület). A játék célja, hogy a labdát egy ütővel a lehető legkevesebb ütéssel egy minimum 80, és maximum 150 méteres pályán egy lyukba juttassák.
Ez a játék már egy 5-6 futballpálya nagyságú területen játszható jelentősebb ráfordítás nélkül. Ha mindehhez a parasztudvarban gasztronómiai kínálat is társul, akkor a swingolfozás kellemes szabadidős program lehet sok ember számára. Ezért egyre több vidéki gazda üzleti lehetőséget lát ennek a játéknak az elterjesztésében. Ehhez nem kell sok gyakorlás és drága golfklubtagság, csak egy ütő, és egyszerű szabadidőruha.
A hagyományos golftól számos pont eltér: azonnal játszható tanulás nélkül egyetlen ütővel egész ütőkészlet nélkül. A labdák nagyobbak, puhábbak, veszélytelenebbek. Az árak olcsók. Németországban máris létrejött egy kft., amely gazdák megrendelésére vállalja swingolf pályák létesítését, megtervezését, megépítését. A cég weblapján DVD is látható a játékról.
Székelyföldi vállalkozó kedvü fiatalok, ha kedvetek tartja, nézzétek meg az alábbi link alatt található tájékoztató DVD-t és olyan helyeken, ahol kaszálás után alkalmas területek találhatóak, javasolhatjátok az egészséges testápolást elősegítő golfpályák kialakítását, de ti magatok is létrehozhatjátok ezt a túl sok macerával nem járó, egyszerű vállalkozást. Érdeklődőket a környező városokban könnyen tudtok mozgósítani, hogy egy-egy hétvégi vidéki kiruccanás alkalmával - elfogadható árakon - szebbé, jobbá, kellemesebbé tegyétek a kirándulásokat kedvelő ügyfeleitek szórakozását (Gecsei & Főcze)