2017. január 28., szombat

Fotószobrok készítése

PÉNZTEREMTŐ VÁLLALKOZÓI ÖTLET

Aki a saját maga ura szeretne lenni, és fokozatosan fel szeretne építeni egy 600%-os haszonnal kecsegtető otthonról végezhető egyéni vállalkozást, azt bizonyára érdekli a spanyol Trimage cég által biztosított üzleti lehetőség:

Ez a cég receptúrát, berendezést, anyagokat, üzleti programot és betanítást biztosít úgy nevezett fotószobor készítéséhez.

A fotószobor lefotózott körbevágott figurák "életrehívása" vastag plexilapokon, ami által a figurák 3 dimenziósnak tűnnek, szinte életre kelnek, és képkeret nélkül az asztalra lehet állítani őket. A fotószobor lehet fénykép méretű, de lehet akár 2-3 méteres is. A rendelkezésre bocsátott technikával lehet készíteni fotószobrot, fotószobros kulcstartót vagy hűtőmágnest is.

A cégtől tavajelőttig, megközelítőleg 150 vállalkozó vásárolt licencet több mint 50 országban. Licencet 11.990 euróért lehet vásárolni minden 300.000 fő által lakott területre jutóan, hogy biztosítható legyen a területi kizárólagosság, majd a szerződés aláírásától számított hatodik hónaptól kezdőden havi 100 eurót kell a nyereségből rojaltiként (szellemi termék használati díja) fizetni a cégnek. A fotószobor készítése nem igényel semmilyen