2016. szeptember 17., szombat

Sportriportok csengőhangként

SPORTRIPORTOK CSENGŐHANGKÉNT
PÉNZTEREMTŐ VÁLLALKOZÓI ÖTLETEK
Az összeállított sportriport megrendelője különböző szerepköröket tölthet be. Esetünkben, a gólokat védő vagy elhárító személy nem más, mint a jó eredményeket felmutató vásárló, „a kapus”.
A mobiltelefonok itthoni piacán sokféle csengőhangot lehet kapni, csak épp olyat nem, láttunk hallottunk például, melyben a sportriporter történelmi hangfelvételen őrjöngve bemondaná Puskás Öcsi góóóóóóólját, és hallani lehetne ahogy a stadionban ordítanak, tombolnak a szurkolók. Német vállalkozók ezt az ötletet továbbgondolták, és egyenesen személyre szabott mini sportriportokat árulnak csengőhangként.
Ez azt jelenti, hogy a csengőhangot megrendelő ügyfél megadja nevét, és azt is, hogy melyik híres focimeccs legizgalmasabb pillanatait szeretné felelevenítve hallani, kik legyenek a sztárok, mi a kedvenc csapata, ki legyen az ellenfél. A német vagy akár székelyföldi vállalkozás vagy cég sportriportere ekkor a valódi kapust behelyettesíti a megrendelő nevével, és úgy veszi fel a sportriportot az eredeti hangfelvételek alapján, mintha a megrendelő lett volna a kért meccsben a kapus. Tehát ha a csengőhangot Kovács Béla vagy Nagy József rendeli meg, akkor a sportriporter azt