2016. december 4., vasárnap

Egyetemisták pénzcsináló webáruháza

HALLGATÓK ÁLMODTÁK MEG, ÉS ŐK IS MŰKÖDTETIK

A Würzburgi Egyetem diákjai feltalálták magukat, és egyetemi webboltot nyitottak, ahol sokféle dolog kapható az egyetem emblémájával. Így például kapucnis pulcsi előadásokra, óra, nyakkendő, vagy bírókalapos játékmackó.

A diákok, öregdiákok, az egyetem munkatársai és barátai a webboltban számos hasznos, elegáns vagy rendkívüli cikket találnak, amelyeket mind ellátták a tekintélyes egyetem emblémájával. A boltot diákok álmodták meg és működtetik.
Mindig újabb és újabb diákgenerációk vezetik a webáruház tevékenységét, sikeresen növelik a bevételeket, melynek következtében, mindenki jól jár. A pályájukon az egyetemről kikerült nagy karriert befutott öregdiákok is gyakran ide térnek vissza egyetemi emblémás nyakkendőt vagy más termékeket vásárolni, mert ezzel jelentősen növelhetik saját presztizsüket.

Nekünk is van már Erdély és Székelyföld városaiban egy jó néhány egyetemünk, melyekre joggal lehetünk büszkék, hisz az ezen oktatási központok által jól felkészített diákjaink itthon és a nemzetközi munkaerő piacokon is derekasan megállták a helyüket.