2016. december 2., péntek

Ötletes forróbaba kutyáknak

KONTROLLÁLHATÓVÁ VÁLIK AZ ÁLLATI ÖSZTÖN !

Kutyabarátok figyeljetek ! Mivel a kutyáknak is vannak szexuális szükségleteik, - még Székelyföldön is - tőlünk kissé nyugatabbra, nekik is kifejlesztettek egy gumibabát, ami HotDoll (Forróbaba) márkanéven kapható. Így a négylábúaknak nem az ártatlan szukákat, és a női- illetve férfilábakat kell molesztálniuk.
A forróbaba segítségével kontrollálhatóvá válik az állati ösztön. Sok tulajdonos azonban nem szeretné kasztráltatni kedvenc négylábúját, ezért van szerinte szükség Hotdoll-ra.
Hotdoll, a kutya-szexjáték többféle méretben kapható. Gumilábakat kapott, hogy bármilyen helyzetben stabilan álljon. Clement Eloy francia desiner természetes, és higiénikus megoldást kínál a problémára. Végre biztonságba lehet a lábunk, és kidobhatjuk az elnyűtt plüss macit, vagy kispárnát! A műanyag állati szeretőt kifejezetten a kutyák igényeihez igazították, a karcsúsított derék részbe könnyedén bele tud kapaszkodni, és át tudja kulcsolni kanos kis kedvencünk.
Anyagát tekintve puha 1 cm vastag technogél bőr fedi, hogy kellemes legyen a tapintása, és műhüvellyel van ellátva. A Hotdoll belsejében van egy tartály, amit használat után tisztítani kell! Két fajta színben kapható. Kontrasztos színeket alkalmaztak, hogy a kutyák számára jól