2023. július 1., szombat

Megrendelhető előadások

 

MEGRENDELHETŐ ELŐADÁSAINK

Ha meguntátok a kilátástalanság áldatlan állapotát, és szeretnétek egyszer s mindenkorra kiszállni a mókuskerékből, de nem igazán tudjátok, hogy miként lehetséges, hívjátok meg a fiatalok „ügyvédjét”, a nem csak elméleti tudással, de a termelésben és a szolgáltatásokban szerzett több éves gyakorlati tapasztalattal is rendelkező Dr. Főcze Gyula közgazdásztvolt egyetemi oktatót, életstratégiai, gazdasági és befektetési tanácsadót, felnőttoktatási szakértőt és vállalkozót városotokba, közösségetekbe, „családi látogatásra”, egy-egy kávé melletti személyes találkozóra, baráti beszélgetésre. 

Vagy az alábbi témák között válogatva, de akár általatok kitalált, karriertervezési témák megtárgyalására, élő elemzésre vagy csoportos előadásra is invitálhatjátok.

Egy beszélgetés vagy előadás időtartama 2 – 2,5 óra. Megrendelőinknek mindössze a kiszállás költségeit (benzin ára) és 300 lej szolgáltatási díjat kell alkalmanként kifizetniük. Az előadások végén, minden egyes esetben, az érdeklődők számára ingyenes, panaszlevelek, peticiók, kérések és beadványok elkészítésével kapcsolatos tájékoztatást adunk, diákoknak pedig liceumi, egyetemi, mesteri valamint doktori dolgozatok, disszertációk megírásában nyújtunk ingyenes útbaigazítást.

Megrendelhető előadások témái, 2021-ben a következők:

Szolgáltatásaink és áraink

 

            SZOLGÁLTATÁSAINK ARLISTÁJA 2023

Frissítve: 2023. 06. 24

A 2023-as sztendőre vonatkozó szolgáltatásaink árlistája, ugyanazokat az árakat tartalmazza, mint az előző években. 


Ha Romániában vállakozást szeretnétek indítani, de nem ismeritek a hivatali eljárások törvényes lépéseit, vagy meglévő tevékenységeiteket akarjátok fejleszteni, hatósági büntetésektől mentesítve, zökkenőmentesen működtetni, forduljatok hozzánk bizalommal. Megfelelő szakmai ismeretekkel és gyakorlati tapasztalatokkal rendelkező, hozzáértő közgazdász és jogász szakembereink, minden törvényes alapdokumentum elkészítését vállalják. Külföldiek számára is  érvényes a szolgáltatás. Bármely termelési vagy szolgáltatási ágazatban, termékstratégiai, finanszírozási, humánerőforrás és munkaügyi, pénzügyi, gazdaság-jogi, befektetési, vezetéstudományi, termelési és értékesítési valamint könyvviteli tanácsadással segítünk.


            

Elérhetőségek: europrogress@yahoo.comfoczedoki.phd@gmail.com ,

vagy telefonon: 0752 648 537


Az első ismerkedési és igényfelmérési találkozás, minden kedves 

érdeklődő számára INGYENES !

További kedvezmények: 200 lej fölötti megrendelés esetén 5%, 500 lej fölötti megrendelés esetén pedig 10 % árcsökkentést alkalmazunk.

Amiben tudunk segíteni:
Általános ágazati dokumentumok és szakterületekre lebontott specifikus akták elkészítése.

Ezek részletes listája a következő: