2016. január 24., vasárnap

Magánkemping - nemzetközi vendégszerzés

Egy találékony svédországi vállalkozás a //www.singlespotcamping.com/ kert és telektulajdonosoknak lehetőséget ad arra, hogy közvetítésével külföldi lakókocsis és/ vagy sátras kempingezőknek helyet adjanak bérbe.

A svéd internetes közvetítő vállalkozás célja, hogy különlegesebb és személyesebb kempingezési lehetőséget közvetítsen, mint amilyet a hivatalos kempingek biztosítani tudnak. Így helykiadásból sok vendéglátó tud bevételre szert tenni, sokan lehetnek országuk turisztikai „nagykövetei", és a kempingezők élvezhetik a privátság nyugalmát.


Helykiadóknak a nyilvántartásba vételi díj 2009-ben évi 40 euró. Ennek megfizetésével telektulajdonosok hirdethetnek megfelelő infrastruktúrával ellátott telket farmon, panorámás telken, lovastanyán (ahova a kempingező akár lovat is hozhat), téli sportot vagy hegyi sportlehetőségeket kínáló helyen, golfozásra vagy halászatra alkalmas helyen, kulturális vagy borturizmusra alkalmas helyen, városban, szőlőskertekben, motoros turizmusra alkalmas helyen, vízpartokon stb. Ajánlott, hogy a helykiadó biztosítson kerti bútorokat, és hozzon turisztikai prospektusokat a helyi idegenforgalmi irodából. Ez a vállalkozás szeretne a legnagyobb magánkemping közvetítő pont lenni európai, Észak-amerikai, és ausztráliai kempingezők és telektulajdonosok között.

Annak ellenére, hogy nálunk felé némi gond akad a hatóságokkal a sátorozással kapcsolatban, nagyon sok székelyföldi terület tulajdonos van, akik a magánkempingezés témakörében, ha megvalósítanák, családi költségvetésük kiegészítése képen jelentős pénzösszegeket inkasszálhatnának. 

Érdemes lenne körülnézni, és a leleményességünket latba vetve cselekedni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése