2017. január 16., hétfő

Buszétterem, mint vállalkozói ötlet

SZÉKELYFÖLDIEK IS CSATLAKOZHATNAK !

Egy amerikai vállalkozópáros néhány évvel ezelőtt, hat hónapos munkával átépített egy emeletes buszt étteremmé, és megnyitotta a világ első mobil busz-éttermét. A földszinten egy komplett konyha található, amelyet kellő szellőzéssel alakítottak ki, valamint egy pult, amelyen keresztül el lehet vinni ételeket. Aki a helyszínen szeretné elfogyasztani az ételt, az az emeleten asztaloknál foglalhat helyet.

A buszétterem az egész világból készít gasztronómiai ételkülönlegességeket. A busz fix útvonalon közlekedik Los Angelesben. Este átalakítható olyan mobil diszkóvá, amit eddig csak a németországi Love Parade meneten lehetett látni.

Erdélyben, Székelyföldön, ahol a vállalkozói szellemmel megáldott, bátor fiatalok hasonló ötlet kivitelezését, mint befektetési opportunitást, szintén át vállalhatnák, sokkal könnyebben juthatnának létfenntartásukhoz szükséges bevételekhez, hisz környékünkön még nem emlékszem, hogy valaki hasonló vállalkozást indított volna, valaha. Egy vagy több ilyen megoldás nem csak kifogástalanul elkészített gasztronómiai különlegességekkel szolgálhatna nagy sikerrel, de a hangoskodó, jókedvű vendégeket is könnyen távol tarthatná, városaink érzékenyebb fülű, csendszerető lakosságától, hisz keréken járó vendéglőként a lakott területektől olyan messzire gurulhatna, amennyire lefoglalói szeretnék. Ha lenne elegendő pénzem egy autóbusz megvásárlására, egyetlen másodpercig sem gondolkodnék egy hasonló pénzteremtő ötlet megvalósításán (Gecsei és Főcze) .

Webszájt: http://worldfare.com/about/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése