2017. november 24., péntek

Rendhagyó mentor program újratöltve


TALÁLD FEL MAGAD AZ ÉLET LABIRINTUSÁBAN
( Mentor program 1)

foto:pixaboycom

Ajánlom szeretettel, újratöltött rendhagyó mentor programomat, a hazai és nemzetközi tudományos kutatásokat, gazdasági elemzéseket, pénzügyi ismereteket, az értékteremtő vállalkozói kultúra fejlődését, az emberi civilizáció evoluciójának hullámzó trendjeit nyomonkövető, olvasó, kutató, elemző, és a közérthetőség szintjére egyszerűsítő, sikerre, öngondoskodásra, önmegvalósításra, a szülőföldön való megmaradásra, érvényesülésre és boldogulásra valamint a közjó szolgálatára, földi boldogságra serkentő sorozatomat, jobb sorsra érdemes embertársaimnak.


Pontosabban kiknek is szól e rendhagyó karrier választási és életmenedzselési mentorálás? Elsősorban a pályakezdő, életcél kereső, alkotásra termett fiataloknak, középiskolás diákoknak, és egyetemi hallgatóknak, vállalkozó szellemmel megáldott gyermekeinknek.

Remélhetőleg, válogatott anyagaim sokat segítenek, továbbá, a felnőtt korú, mókuskerékbe ragadt, ”sziszifuszi kőgörgetést” művelő honfitársaimnak is, akik a földi élet zsákutcáiban, képzett hegymászókat is könnyen lestrapáló, meredek lejtőkön és emelkedőkön, egy szebb, jobb és élhetőbb élet várományosaiként, naponta megküzdenek a létfenntartás könyörtelen démonaival, éjt nappá téve robotolnak, gürcölnek családjaik testi, lelki, gazdasági jólétéért, az anyagi védettségük, -biztonságuk, és pénzügyi függetlenségük érdekében. Azoknak a rendkívüli, jó tettekre hajlandó keresztény földlakóknak, akik szeretnék saját sorsuk, és életük irányítását a kezükbe venni.

Hiszem ugyanakkor azt is, hogy a bejegyzések - a közeljövőben nyomtatásban megjelenő újabb könyvem alkotó elemei - hasonló, pozitív energiákat sugárzó, életerő ébresztő, és cselekvésre serkentő módon, megfelelő életpálya-orientációs ”mankóként” szolgálnak majd minden magyar nyelven olvasni tudó és szerető nemzet fiainak – bárhol is éljenek a nagyvilágban.

Ja, hogy miért bátorkodom ezt így gondolni? Egyszerűen azért, mert ebben a képmutató, hazug, egyre mélyebb erkölcsi és etikai szakadékba zuhanó, törvénytelen tömeges elvándorlásra, erőszakra és terrortámadásokra épülő, globalizálódó világban, nem engedhetjük meg magunknak azt a ”luxust”, hogy az emberi civilizáció bölcséjében, Európa országaiban intelligens, gondolkodó, keresztény kultúra és értékrend szerint nevelkedett őslakos lényekként, a népeink nemkívánt "vérátömlesztést" szenvedjenek el, majd egyszerűen megszünjenek létezni. Nem engethetjük, hogy családjaink, szeretteink, barátaink, közvetlen környezetünk tagjai mély depresszióba süllyedjenek, vagy a világméretű elszegényedés csapdájába kerüljenek.

Pozitív hatásában szilárd meggyőződéssel hiszek, és azért osztom meg ismét, ”Sikerakadémia – az érvényesülés és a felemelkedés iskolája” című, a sepsiszentgyörgyi Charta Kiadó gondozásában, 2006-ban megjelent, nagy sikernek örvendő könyvemben közölt, 2017-ben a kor szellemének megfelelően újra válogatott, javított és bővített cikksorozatomat, mert titokban abban reménykedem, hogy olvasóim – saját maguk és családjaik hosszú távú fennmaradása érdekében – iránytűként fogják követni a bejegyzéseimet, jól tájékozott, jóhiszemű kalauzként fogadnak segítőtársuknak, mentoruknak engem, aki nem rejtem véka alá, hogy nagyon boldog lennék, ha értékes információkat forgalmazó nonprofit szolgáltatóként gesztusommal hozzájárulhatnék a különböző mikro- és makro régiók, emberi közösségek fejlődéséhez, önmagukat és a világban helyüket kereső fiataljaink erkölcsi, szellemi és anyagi gyarapodásához, nemzettársaink életszínvonalának emeléséhez, gazdasági és társadalmi felemelkedéséhez. 


Kutatásaimmal, írásaimmal, biztatásaimmal, jóindulatú tanácsokkal abban is szeretnék segítséget nyújtani, hogy az ősi kultúrá(nk)ban gyökerező személyi önredelkezés és önmegvalósítás univerzumában, érdeklődő olvasóink a harmadik évezred és a való világ kihívásai tömkelegében, mindannyian a saját hazájukban, otthonaikban maradjanak, európai és világpolgárokként, akárhányszor kerülnek is padlóra, erőt kapjanak a talpraálláshoz és szárnyakat a felemelkedéshez.

Ajánlom továbbá szeretettel fiaimnak, Attilának és Hunornak, arannyos kis unokámnak Magornak – a földkerekség legnagyszerübb srácainak – az egyszerűség, a türelem és a jóság székelyföldi megtestesítőjének feleségemnek Olginak, aki annak idején, kíméletlen emberpróbáló sorscsapások, vállalkozói rövidzárlatok közepette, életem legválságosabb pillanataiban is, páratlan hűséggel kitartott mellettem – hogy az élet viharaiban, bármilyen kibírhatatlannak tűnő csapás vagy fordulat következne is be, soha ne veszítsék el a reményt, ihletet, tudást és bátorságot merítsenek, szabadon szárnyaló elképzeléseik megvalósításához, további küzdelmeikhez, lelki és anyagi jólétük kiteljesedéséhez. (Folytatjuk)



                                                                                                              Mentor program 2

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése