2018. március 10., szombat

Kutyasétáltató cipők gyártása

Új vállalkozói ötlet

Miért jó a téli, nyári kutyasétáltató cipő ? Azért, mert séta közben nem ragad rá a kutyagumi ! A német Baak GmbH & Co. KG családi vállalkozás, néhány évvel ezelőtt, arra az elhatározásra jutott, hogy a világon elsőként kutyasétáltató cipőt fog gyártani, mivel csak Németországban 10 millió ember sétáltat kutyát, és óriási rá a piac.

Piackutatás közben megállapították, hogy a legtöbb gazdi edzőcipőben sétáltat kutyát, de ez drága, és nem megfelelő. Pl. a talpa nem taszítja a kutyapiszkot, nem vízbiztos, és nem csúszásbiztos. Így fejlesztették ki a BAAK DogWalker® kutyasétáltató cipőt. 
Így aztán célul tűzték ki, hogy egy optimális megfizethető munkacipőt kell alkotni, mivel a kutyagazdik az év 365 napján sétáltatják a kutyájukat, nem is beszélve a kutyatrénerekről. A cipőhöz eladásösztönző reklámajándéknak egy olyan speciális törlőkendőt adnak, amivel a kutya talpát is le lehet törölni.
A cipőt kedvezményes áron kínálják kutyaképző iskolákban és egyesületekben, és kutya-macska eledelt áruló boltokban árulják, így teljesen úfajta cipőeladási, értékesítési csatornákat fejlesztettek ki. Globális szinten, többek között Norvégiában és Svájcban is van exkluzív forgalmazó partnerük, de Hollandiából valamint más európai országokból is vannak érdeklődő forgalmazók. A kereslet folyamatos növekedésével párhuzamosan, a cég forgalomba hozta a nyári kutyaséltáltató cipőt is, amely viszont könnyű és szellős. A cipők 80-90 euró árban kerültek forgalomba, most is megvásárolhatóak a család webboltjában.
Tekintettel arra, hogy Erdélyben, Székelyföldön is megtalálható minden olyan nyersanyag, melyből aránylag könnyen végezhető munkafolyamatok levezetésével, sokkal olcsóbban is megvalósíthatóak és forgalomba hozhatóak lehetnek ezek a hasznos termékek, tisztelettel ajánljuk azok számára, aki hasonló vállalkozói ötletek kivitelezésében érdekeltek (Gecsei & Főcze).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése