2023. június 22., csütörtök

Az értékteremtés folytatódik

 AZ ÉRTÉKTEREMTÉS FOLYTATÓDIK A FELNŐTTOKTATÁSBAN

EZ A VILÁG GYÖNYÖRŰ HELY, ÉG ÉS A FÖLD NEM VESZHET EL!
A múlt évben Kovászna megyében megszüntetett Europrogress Egyesület (ONG), célkitűzéseinek megvalósítása, olyan hiánypótló életre való felkészítési, oktatási tevékenység volt, melynek működtetése létfenntartási és érvényesülési praktikákat kínált elsajátításra és gyakorlati alkalmazásra, az érdeklődő követőknek. Ezért dr. Főcze Gyula, okleveles közgazdász, volt egyetemi oktató, vezetéstudományi és nyugdíjasként is aktív felnőttoktatási szakértő nem engedte kárba veszni ezeket az értékeket és tájékoztató "magántanárként" Profitcentrum név alatt tovább viszi az értékteremtő szolgáltatásokat.
Ezen értékek a következők: gazdasági, szociális, karitatív filantrópiai, pályaorientációs(pályaválasztási) és oktatási tanácsok biztosításával fejti ki tevékenységét, önkéntes segítőtársak, szekemberek, fiatalok, egyetemisták és felnőttek közreműködésével. A jelenleg is aktívan dolgozó szakértő főcélja a továbbiakban is az, hogy a romániai magyar nemzeti közösség tagjai, és a székelyföldi felcseperedő generációk számára olyan életstratégiai, vezetéstudományi, gazdasági, befektetési sikerrecepteket, gazdaságjogi és gazdálkodás-erkölcsi ismereteket, információkat, üzleti szolgáltatásokat és alternatív oktatási programokat biztosítson, melyek alapján sokkal könnyebben kezelik az öngondoskodás, az önmegvalósítás és az életben való boldogulás eszközeit.
Fiataljaink elsajátítva a jó közérzet, a személyes boldogság a vagyonosodási moralitás és üzleti etika, az anyagi védettség, biztonság és függetlenség technikáit, módszereit, sokkal hatékonyabban érvényesülhetnek az egyre képmutatóbb és kegyetlenebb globalizálodó világban. Versenyképes, hasznosítható tudásuk alapján messzemenően megfelelnek majd a való világ és a harmadik évezred kihívásainak. Olyan értékek ezek, melyek megtartó örökségként Erdélyben, Székelyföldön, de akár a világ bármely szögletében élő magyarok családjaiban is, nemzedékről nemzedékre továbbadhatók az utánunk következőknek, gyermekeink gyermekeinek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése